godnatt

Nu ska vi kolla på film och sova , så vi hörs imorgon bloggen . puss på er alla,sov gott!

Haha kolla Jaqueline!hahah:)


090831


utgång

Nu ska jag och Jaqueline gå ut och träffa några ,skriver mer sen , puss!


morning

Godmorgon bloggen!:)

Har ni sovit gott ? Det har jag . Jag ska åka om ett tag nu , ville bara skriva lite kort. :) Så ha en bra dag så hörs vi senare.Puss!:)

.


Jag sover med srumpor

Jag dricker té med en plast sked för vanliga skeder blir så varma

Jag hatar barn,Jag tycker dom är korkade och jobbiga

Vi har inte köpt våran katt.Han började komma till våran tomt ,så vi började ge honom mat (man såg hans revben) och till slut en dag när det regna så tog vi in honom ,Men vi kollade så klart på internet om han söktes av någon och om han hade chip hos veterinären.

Jag är dö rädd för insekter och höjder

Jag älskar läppglans.

Jag har varit i över tjugo länder

Jag saknar söder och alla mina vänner där. Är ínte van vid all ödemark.

Jag har aldrig haft bättre vänner än dom jag har just nu . Jag har alltid valt fel personer att umgås med.

Jag dödade en långben i mitt rum för ca tio minuter sen , Jaqueline borde vara stolt över mig! :D


 

 haha ,men nu bloggen så ska jag kolla på film dricka te (med plastsked)och försöka sova ,god natt på er alla. Sov gott !


Hittade den här bilden på facebook idag , det är min gamla bardomsväns brorsa som har ritat den ,jag hade glömt hur grym han var.


men mamma da...

Mamma har precis hittat lite kläder som jag har letat efter sen i påslas!? Lixom va fan!? Jävla skit asså!


helgen

Så bloggen , nu ska jag berätta om min helg , kommer förmodligen bli ett rätt så långt inlägg ,hoppas ni orkar läsa ;)

Igår åkte jag in till Huddinge centrum och mötte upp Jaqueline och Amanda. Och där var vi i en halvtimme kanske ?  Och kollade på EMD och fick gratis popcorn^^ Efter den där halvtimmen åkte vi vidare till Amanda  med pendeln och sen fick vi gå i hundra år precis brevid spåret. När vi väl kom till Amanda så spelade vi  Rock band i typ en och en halv timme,skit kul! haha , jag var bäst!:) Efter det gick vi ut och plinga på hos John ,Men han var hos sin Mamma:( Haha , vi skjutsade Jaqueline på en pirra(?) En sån där gul grej man bär saker med. Haha ,skit kul! Sen gick vi till Hagsätra och köpte ett paket piggelin och två paket Kakor^^ Haha... Men vi gav bort typ 5 glassar till några småbarn^^

Sen satt vi hemma hos Amanda ett tag och chillade. På kvällen gick vi ut för att träffa några ,men de vart helt strul ,så jajajaaaa. Så kollade vi på film med Amandas syster Frida och hennes kille.Vi såg Butterfly effect ,eller vad den nu heter ;PSen började vi kolla på Naken , jag Jaqueline och pojkvännen . Men efter ett tag gick jag och Jaqueline upp ,för Frida och hennes kille skulle typ sova. Så satt vi vid datan i flera timmar och chattade med folk och försökte laga Amandas mic så vi kunde snacka med Eddy på skype men nehepp , det ville inte funka. Det slutade med att jag somnade med Jaqueline på en madrass på golvet helt insnurrade i varandra:) Men nångång under kvällen gick hon och lade sig hos Amanda där det fanns mera plats:)


Imorse vaknade jag runt åtta för det var typ skit varmt i rummet , och jag kunde inte ligga skönt ,brukar ha skit ont i nacken när jag ligger ner och jag hittade inte kudden så det vart inge bra... Men så gick dom upp runt elva och då gjorde jag också det. Och då satte jag och Jaqueline på Linas kvällsbok medans Amanda duschade. Och när amanda kom tillbaka gick vi ner och åt frukost och pratade med hennes syster.När vi gick upp igen satte vi på Naken igen . Fy fan vilken skön film asså ^^ Sveriges bästa B-film. haha. Så började vi fixa oss och sen stack vi till Stuvsta och träffade Simon och chillade lite . Sen gick vi hem till Jaueline ,och hoppade studdsmatta och åt äpplen och chillade lite. Sen gick vi in och jag och Simon hade krig med Jaquelines nallar medans hon satt vid datan och Amanda gjorde jag vet inte vad...  Efter ett tag gick vi ut och satte oss vid nån grej och snackade och lyssnade på musik tills vi träffade åtta åriga Alexander och lekte lite med honom , haha jag puttade honom på hans cykel och skit ;) skit söt unge , hatar ungar i vanliga fall . Men han var inte lika korkad som alla små barn brukar vara . Efter att vi hade suttit där i nån timme gick vi till bussen och alla åkte/gick åt olika håll , förutom Simon och Amanda som fick sällskap av varandra. Sen kom jag hem , åt , chillade ,och nu sitter jag här. Det vart ett extremt långt inlägg , förlåt för det ;P

Today I'm wearing this...


Pic's

Hej bloggen ,Laddar upp lite bilder nu och skriver senare . Ledsen för uppdateringen men förklarar snart . Puss på er ! :)


Jaqueline och Amanda igår på väg hem till Amanda

wtf ?

Jaqueline och Jag

Jag när vi väntade på några

Haha ,jag och amanda satt på en madrass på golvet och flummade oss :p

Jag och Amanda:)

Imorse runt 08.00 när dom låg och sov:) första gången jag vaknat så tidigt av mig själv på typ 5/6 år ?

Jaqueline och Jag

Vi köpte ett helt paket piggelin:)

Jaqueline:)

Haha Amanda:)

Simon:)

Jaqueline och Simon letar ätbara äpplen :p

Dom hittade några :)

Amanda:)

Jaqueline:)

Simon:)

Haha ,Jaqueline Simon Amanda och lilla Alexander , våran nya bästis !:)


lalallalaaaaaaaaa

GOD KVÄLL!

SITTER HÄR I AMANDAS KNÄ OCH HAR DET SKIIITA MYSIG !;) IF YOU KNOW WHAT I MEEN ? NAEJ . MENMEN JAG SKRIVER MER IMORGON! PUSS PÅ SKINKAN.


måste rusa

nu ska jag dra ut och träffa dom , har lite bråttom . skriver sen <333

morning

God morgon!

Var det bara jag som inte kunde skriva något igår kväll ? Det var något med blogg.se...

aja , idag ska jag förmodligen träffa Jaqueline och Amanda och kanske sova hos Amanda , men vet inte än ,har inte frågat. Skriver sen . Puss på er!


dumhets test,lånad från amandas blogg

  • (x) tuggummit har trillat ur munnen på dig när du har pratat
  • (x) tuggummit har trillat ut munnen på dig när du inte har pratat
  • (x) du har gått in i en glasdörr
  • (x) du har hoppat ur ett frodon som rört sig
  • (x) du har tänk på något roligt så att du börjat skratta, och därmed fått folk att titta konstigt på dig
  • (/) du har sprungit in i ett träd
  • ( ) det är möjligt att slicka dig på armbågen
  • (x) du testa just om du klara det
  • (x) du har trampat på ditt skösnöre och snubblat/trillat
  • ( ) ditt hår är/har varit blont
  • (x) folk har kallat dig långsam
  • (x) du har råkat tända eld på nån sak ett flertal gånger
  • (x) du har nån gång somnat på en lektion
  • (x) du kan ibland berätta om någonting och sen plötsligt glömma bort vad det var du prata om
  • (jaqqie... :( ) folk skakar ofta på huvudet ch går iväg från dig
  • (x) du använder dina fingrar när du ska räkna ut enkla mattetal
  • (en spindel) du har ätit en insekt utan tvång när du var liten/mindre
  • ( ) du gör detta test när du borde göra någonting viktigare
  • (x) du har satt på dig dina kläder bakochfram eller utochin utan att ens märka det
  • (x) du har letat överallt efter en nåt som du hade i handen eller i fickan
  • (x) du gör sönder väldgit många föremål
  • (x) du råkar trilla av stolen då den har stått helt stilla
  • (x) du använder oret "eh" väldigt många gånger om dagen

18 eller mindre betyder att du inte är dum.
Min summa:19½ .... fuck


Today I'm wearing this...


Linne från gina tricot 
Byxor från Vila


Gissa vem som behöver städa igen-.-

kolla vad min söta syster kom hem med till mig idag!:D



vinter?

Är det bara jag som verkligen känner att vintervädret börjar komma tillbaka ? snabbt? Sommaren tog slut för en vecka sen . Hemskt . Jag orkar inte med kylan . Det finns en massa nackdelar och fördelar på vintern.Men dom flesta är nackdelar. Usch . Sommarn var här alldeles för kort ! Jag vill inte ha vinter !:(


är helt jävla kär i den här låten


090828

Hej hej:)

Sitter här och är proppmätt fårn middagen . Vi åt hemmagjord pizza.Grymt gott ! Idag gjorde jag inget speciellt ,gick en snabbis till ungdomsmottagningen med tjejorna innan jag åkte hem. Var grymt trött och somnade efter att jag hade ätit lite mellis.Sov i ungefär två timmar. Frukosten i skolan imorse var jätte god btw. Den bestod av minibaguetter och varm choklad. Mums!:)  Imorgon ska jag träffa typ jaqueline ? och jaqueline,ali och can kan inte träffa oss imorgon messa mig när du ser det här.


Hej då bloggen:)


Jag och kissemissen :) Gammal  bild

05.48

Godmorgon bloggen

Sitter här i mitt rum och är faktiskt rätt så pigg . Vaknade för typ tio minuter sen. Ska åka till skolan om någon timme och äta frukost där med amanda och Jaqueline :) Jag skriver sen . Ha det bra , pusspuss.


god natt


Haha Suuuuuper gammal bild på Hanna Shannon Mig Michelle och Luisa på min tjejmiddag i fyran :) hade sova över grej och bio dagen efter;p Och på morgonen så lekte vi med bratz och Shannon behövde åka på fotbollsmatch men vi mötte upp henne i medis ;P och vi såg little chicken haha omg .glömmer aldrig!Och lägg märke till mina sexiga slingor-.-

Men nu ska jag sova,Ska äta frukost med Amanda och Jaqueline i skolan imorgon och bussen är där 07.16-.- aja , puss och kram på er !:)

amanda panda

hej  bloggen

Sitter och chattar med amanda ,och är blondast i sverige,haha . Hon fattar vad jag menar-.- Men jag ska noga sova om nån halvtimme typ , måste ju upp tidigt-.- pallar inte... haha , men jaja , måste bli mer uppdatering och bilder. hörs sen ,puss!:)


Haha hemsk bild påmig och amanda, men ibland måste man bjuda på sig själv;P

fotografering

Usch . Har grymt ont i magen . Fattar inte varför ? Jag har haft det i flera timmar nu . skit jobbigt. efter skolan idag var jag med Amanda och Jaqueline hemmahos Jaqueline , vi gjorde inte så mycket och efter någon timme åkte jag hem . Och idag hade vi skolfotografering och jag fick se bilderna , ser ut som skit. Och elin fick välja min bild efter att jag hade gått ut , och hon valde ofc den fulaste-.- haha... Nej menmen . Pallar inte skriva mer . puss

piss dag

Fy fan vilken dag det har varit . På NO:n pratade min lärare om cancer och skit, och min mormor dog i lungcancer för ca tre-4 år sen . Och då berättade han hur kul det var att klämma på lungorna och att han gillade lukten och sånt ,och så förklarade han vad som hände närman fick lungcancer. Jätte kul för mig att sitta och lyssna på hur min mormor dog och sånt. Så jävla jobbig lektion . Och sen så åkte jag hem innan gympan för jag mådde dåligt och kom hem runt tolv .

Gjorde mat till mig själv och sen kom min gamla kompis mamma som heter Sabina. Så jag och mamma satt i köket och fikade lite med henne och pratade och så där . När hon hade gått la jag mig i soffan  och kollade på tv.och efter ett par minuter somnade jag ,och när jag vaknade igen var klockan tre,och då åkte jag in till stan och mötte amanda och Jaqueline , och då fick jag veta att jaqueline hade berättat för några i klassen vad som hänt på NO:n och skit , och då hade dom sagt något i stil med , Men det var ju inte hans fel , han visste ju ju inte! Och att hon rökte var ju hennes egna fel...  Och fyfan vad jag blev sårad då . Det är väl klart att jag fattar att han inte visste ,men han kan väl tänkte sig för  när det nu är så pass många som dör av lungcancer  innan han står och ler och berättar hur kul det var. Och att hon rökte , asså fyfan , hon började ju röka innan hon visste att det var farligt och hon vart beroende. Hon försökte sluta. Det är inte så jävla lätt. Dom fattar inte hur jävla jobbigt det var och sitta där och höra i detalj hur min mormor dog .Hennes död var skit jobbig för mig .

Att folk alltid säger att dom inte fick  säga hejdå är helt jävla idiotiskt . Vem vill säga hej då för sista gången till någon man älskar?det fick jag göra . Min mormor bodde på ett hem dom sista dagarna ,och vi skulle åka på semester , och vi visste redan att hon skulle dö när vi var där , och att säga hejdå till henne var så jävla svårt.Och det året dog fem personer jag kände. Och att dom försvarar någon dom inte känner känns så jävla piss . fyfan jag ska försöka snacka med dom imorgon ,men det känns bara som om jag kommer börja gråta. Jag börjar nästan alltid gråta när jag tänker på henne....

skärholmen centrum

Hej bloggen , ledsen att jag inte skrev igår .men jag uppdaterar om igår och idag nu :)

Igår var jag med Jaqueline och Amanda hemma hos mig i några timmar och runt åtta åkte amanda hem och då träffade jag och Jaqueline Can och Ali och var med dom i nån timme:)

Idag började vi åtta , så vi gick upp halv sex-.- efter skolan var jag Malin och Amanda i skärholmen och kollade lite och skit , och sen på g hem hoppade vi av bussen , jag och amanda, för vi tänkte snacka med John , men vi hann snacka i två sekunder innan han behövde sticka-.-  Sen åkte jag hem och åt och sen har jag bara chillat lite:)

amanda och jaqueline

Hej bloggen :)


Sitter här med amanda som kollar på mina GAMLA bratz medans Jaqueline sitter och skiter ^^ skriver sen , puss !

godnatt

Nu bloggen så är det snart dags för mig att sova! Jag är aptrött ,Jag ska göra en kopp the mackor och sätta på någon film i rummet sen ,så det blir ett mysigt slut på den här ''händelserika'' helgen;)

God natt på er alla:)


Syrran och jag igår:)

coldplay pics

Skit dåliga bilder, alla är tagna med min mobil-.- hittade inte laddaren till kameran ... Och det bli inte så många heller,fick typ inga bra-.-


Stora syster:)

Gabbi , Jasmine(stavning?),Emma,Linn och Marina:)

När dom spelade Yellow och kastade ut massa Gula ballonger

Vet inte vilken låt dom spelade , men dom sköt iaf ut flera tusen pappersfjärilar i olika färger:)

Sista låten

Fjärliar ;p

Efter konserten,

R.I.P Min stora gula ballong!

bandt-shirt

Hej bloggen:) 

Just nu sitter jag och lyssnar på dom som var förband till coldplay igår , white lies. Grymt bra musik säger ja bara ! Mina favoriter är nog låtarna Death, Farewell to the fairground och unfinished business.

Jag har inte så mycket kvar av städningen . Måste bara byta sänglakan , plocka undan lite på skrivbordet och min byra ,dammsuga och sen är det klart:) Jag skriver senare!



Har gått omkring med den här t-shirten sen igår på konserten! Somnade till och med i den ;p

yesterdays consert

God morgon!

Vaknade för nån timme sen. Igår kväll efter konserten så var jag så himla trött! Och klockan var bara runt ett ? Men konserten var skit bra! Förbandet var White lies som också var grymt bra!  Och när dom spelade låten yellow så kastade dom ut gula extremt stora ballonger , och när konserten  var slut så var det en som jobbade där som hämtade en åt mig, Men en gubbe på 30 bast ''råkade'' ramla på ballongen när vi var på bussen så att den gick sönder. Skit gubbe...... Och min syrra är fett stolt, för hon rörde chris martin! Jag nådde inte:(

*
nackdelen med att vara kort- man har korta armar*...

 Men jag rörde två andra i bandet!:D Haha , fett stolt ju. Men det var grymt nice och jag önskar det hade varat längre!Jag stod och skrek hela kvällen, gud asså . Trodde verkligen inte att det skulle vara så bra!Love it! Och det bästa var att det var i stadium så det var utomhus. åååååh, jag vill tillbaka!

coldplay

Ska åka strax till konserten, har precis duschat och sånt och nu ska jag äta:) Skriver ikväll eller imorgon!Puss på er alla!


gammal bild

städning

ÅHHHHH JAG ORKAR INTE STÄDA!
Suger på att städa! Har typ inte gjort nånting . Är skit uttråkad! HATAR ATT STÄDA! Jag ahr för litet rum för alla mina saker! GUUUUUUD!Snart kastar jag seriöst allting!

let the music play

Imorse vaknade jag klockan 6.30 typ , usch , det var hemskt! Drömde en mardröm.Fyfan asså.Så jag gick ner och lade mig i soffan och somnade om . Vaknade upp runt klockan elva igen , åt frukost, och kollade på tv :) Ska städa strax , annars får jag inte gå på coldplay ikväll:p haha , men jag måste seriöst städa.Så musik är satt på hög volym , så nu är det bara att koncentrera mig på att städa:)Annars får jag inget gjort! Puss och kram! Skriver sen.
Och btw designen är bara tillfällig:)


hos Malin

Hola amigos :)

Sitter hos malin med amanda och gör inget speciellt just nu men snart så ;) Men jag skriver sen ,puss

Chokladbollar

Hej bloggen , ska gå ner och mysa lite framför tv:n nu , och plus att brorsan har bakat chokladbollar:) Gissa om jag vart chokad ? :O haha men jag skriver imorgon förmodligen!Puss och kram!:)

utflykt

Hola :)

Sitter i min syrras rum nu igen , hatar min data-.- Men iaf , idag åkte klassen på utflykt och vi körde sån här frågegrej och spela brännboll,och jag var typ sämst i hela klassen ,vart bränd typ hundra gånger och fick typ aldrig iväg bollen:( hahah , nej men det var ganska kul :) Jag var typ den som tog det på minst allvar :P men iaf , idag åkte jag hem direkt efter skolan , stupade ner i soffan på en gång och somnade! Jag har inte vant mig vid tiderna än ,men det ordnar sig!:) imorgon ska klassen på cosmonova och jaqueline kommer inte vara där så jag får klara mig själv,men jag är förmodligen med hennes kompisar:)


sova

Hej bloggen!;)

Haha , korkad som jag är försökte jag logga in på bloggen med fel msn-.- fem gng....


Men jag ska strax sova ,tror jag! Kan nog gå och lägga mig lite senare , börjar 10.40 imorgon:) Vilket är orättvist eftersom att min syrra fortfarande har sommarlov. Men jag tror jag kommer gilla den här skolan/klassen! Hatade min förra skola. Jag hatade allt med skolan.Eleverna , lärarna , sjävla skolan,vart skolan låg .osv. Men iaf.Jahapp , nu tog det slut på ord . Lyssnar på lite musik och är inne på syrrans data , orkar verkligen inte med min! Och hon sov borta ikväll så jag passade på ;p aja . skit ointressant inLägg,men nu skiter jag i det ! Puss&puss!

ny skola

Hola bloggen:)

Skoldagen gick riktigt bra! Först vart jag lite orolig över en sak men det ordnade sig;) Skolan slutade ett och efter skolan gick jag Elin jaqueline Malin Emma och Amanda till huddinge centrum och efter det stack Elin och Emma på träning och vi andra gick hem till Malin och körde Buzz bl.a.Senare runt sex åkte jag hem och tog det lugnt=) Men nu ska jag kolla lite på tv! skriver senare:)

 

schoolday

Hej , jag och Jaqueline ska snart sova men var tungen att lägga till ett inlägg först:) idag åkte jag och marina till farsta centrum och jag köpte ett linne och ett rosettdiadem :) Och så bjöd marina mig på fika:) sen runt sex kom Jaqueline och så på kvällen gick vi på promenad och då var det några killar som bah vad heter du ? langa nummer. Hur gammal är du ? langa nummer .osv. Skit jobbiga! och en av dom har frågat om mitt nummer förut och den andra gjorde fart på gungan jag satt på liksom wtf ? Haha , men tillslut stack dom och då gick vi nån minut efter. Men vi ska försöka sova nu!Extremt tidigt men imorgon är det första skoldagen i en ny skola! :) puss på er ,önska mig lycka till :)


God natt från oss ;)

utgång



nu ska vi strax dra ut , Skriver när jag kommer hem:) ska bättra mig med inläggen.


två dagar kvar!

Hej alla läsare :)

igår så åkte jag mamma pappa marina och Louisa på nån grej som våra kompisars söner var med i :P haha det var skit kul :) iaf andreas;)

sen efter fick vi skjuss till Louisa och där sov jag och jag har precis fixat mig och väntar nu på att Louisa ska bli klar! Men vi hörs sen , puss på er!=)



the voiCe

God kväll :)

Jag och Louisa kom hem för cirka 40 minuter sen :) idag har vi varit på the voice , och gått fram och tillbaka och senare träffade vi Betty och var med honom och till slut fick vi nog av allt puttandes plus att det vart slagsmål typ en meter ifrån oss så vi gick och satte oss vid en port på en öde gata och lyssnade på musik och chillade :)


Puss på er !:)

 
Gammal bild på mig och Felicia , saknar dig! :)

dålig uppdatering

Hej bloggen !

Har inte skrivit på ett  tag men har varit upptagen! Igår sov Louisa hos mig och på kvällen träffade vi can och ali . Och idag väckte mamma oss halv två och vi skulle åkte till ung 08 med can , men han ringde aldrig så vi åkte dit och träffade Jaqueline och elias och hans kompis och va med dom , efter någon timme åkte jaqueline hem och vi gick till kulturhuset och chillade , och sen gick vi till ung igen och där träffade vi michelle ! min bebis :) sen träffade jag cans kompis som sa att can hade varit på ung . fast han har sagt förlåt så det är lugnt nu :) haha , senare runt sju åkte vi hem till mig ,åt och hämtade saker och nu sitter vi här hos louisa och jag ska sova här ikväll!:)

Men jag skriver imorgon eller senare:) puss !

sova på ballen

Godmorgon!

Igår var jag med Louisa hela dagen på ung 08 och träffa massa kompisar och hade det  lite kul:) på kvällen satt vi på ballen och snacka och bestämde oss för att sova där ^^ så det vart en extremt kall natt . Haha , fast runt klockan sex gick vi in och la oss:) Men det var mysigt ! Idag ska vi till ung igen . Men ska äta frukost nu! Pussar och kramar!


Haha bild på mig och Louisa för ca ett år sen :) kolla vad kort hår jag hade xp

The Louwajsing

Sitter här hemma hos Louisa :) Kom precis hit. Egentligen skulle hon mött mig vid tunnelbanan men hon duschade så hon gjorde inte det. Och lat som jag är har jag plastpåsar på fötterna för jag orkade inte ta av mig mina skor^^

Puss och kraaaaaaaaaam!


Haha , gammal bild på oss.älskar den!:)

tio saker ni inte visste om mig

Jag gillar inte småbarn.Förut älskade jag småbarn , men nu tycker jag bara att dom är jobbiga och korkade. Jag vill ha ett barn när jag blir stor och adoptera ett.

När jag var sex år älskade jag hönor ! Det finns en park där jag bor som har getter hönor och kaniner och då brukade jag alltid gå dit efter skolan och då fanns det en höna jag älskade som var jätte gullig och kelig. Låter helt cp men ändå:)

När jag var liten var jag en ''loser''.Jag var nämligen personen som sitter på en bänk på rasterna och läser. Jag hade väldigt få vänner.Eller vad man nu ska kalla dom ,, och en av dom som faktiskt utnyttjade mig var Jaqueline som idag är min bästa vän och jag älskar henne!

Jag kom in i Jaquelines klass för några dagar sen .

Det är inte många av mina vänner som känner mig ordentligt.
Det är typ tre fyra personer som gör det.För jag har nästan aldrig kunnat vara mig själv framför dom flesta.

Jag älskar musik . Och att sjunga. Jag sjungar inte så värst bra , jag sjunger inte falskt men jag har ingen speciell röst. Så när jag är ensam hemma sätter jag på hög musik och sjunger till.

När jag är ledsen så sätter jag på musik som för mig att minnas saker så att jag börjar gråta så att jag blir glad fortare.

Jag är helt jävla kär i Robert Pattinsson från Twiglight och Heath Ledger från t.ex Casanova

Jag älskar att resa, bila. Hatar flygplan .

Jag kan inte säga att jag älskar min bror utan att ljuga. Han har varit den som retat mig allra mest av alla jag vet. Han har aldrig accepterat mig för den jag är. När jag var liten stängde han alltid dörren framför ansiktet på mig när jag frågade om jag fick leka med honom , jag försöker att bara skratta åt det nu , men det gör ont. Och det värsta är att han är sex år äldre än mig och kommer med komentarer varje dag. Varje dag han kommer ner på undervåningen får jagg en klup i magen av rädsla av att han ska säga något sårande mot mig. Han är den personen som gör att inte kan vara nöjd med mitt utseende.




Men nu ska mamma pappa och jag åka på Bio och se the proposal , Puss ,hörs sen!


godnatt

ska sova snart , skriver imorgon kramkram!


Bild från tidigare idag



farsta centrum

Hej bloggen,ledsen för dåliga uppdateringen ! Men iförrgår sov jag hos Jaqueline , vi var mest hemma och chillade , dagen efter var vi hemma , pantade burkar och köpte glass och senare efter middagen åkte vi hem till mig och hämtade cyklarna och åkte till flaten där mamma michelle nadja marco marina pappa och hundarna var. Så badade vi och hade det m ys och på kvällen fick jag ett marc jacobs armband där det står DATUM AMORE.AD DEFENDUM . Har ingen aning om vad det betyder , michelle help me? glömde!och en I love NY t-shirt:)
 
Imorse kollade jag och jaqueline på mittendelen av en film men orkade inte kolla klart och så åkte vi till farsta! På bussen på väg dit träffade jag Alice! Har inte träffat henne på jätte länge! Och på vägen tillbaka gick vi av bussen för det var en fullis som satte sig brevid jaqueline och pratade och var riktigt jävla creepy!Hahaha , efter middagen åkte hon hem och nu sitter jag här alone!

Puss puss

morning

God morgon.

Vi har precis ätit frukost. Jag har ingen aning om vad vi ska göra idag :s men senare ska jag bada med michelle :) Aja pusspuss!

bästavän

Hej bloggen!
Är hos Jaqueline nu,fick skjus av pappa . Ska sova här idag :) Just nu har jag inget mer att skriva , men puss på er!



Bästavän!

skit kväll

inatt så sov jag i mammas rum eftersom att det vart fight mellan mig och sonja så jag kunde inte ens sova i mitt egna rum för att hon inte vill det . Thanks for that! så stack dom tidigt i morse , ganska skönt faktiskt. Men jag undrar om dom hade sagt nått om jag inte hade vaknat ? aja . idag ska jag sova hos jaqueline,skit skönt! Bästavän. Och Btw , jag kom in i hennes klass!! *överlycklig* men nu ska jag kolla på film och gosa med hunden! Puss!


kvällsdopp

Hejhej !


Imorse åkte jaqueline hem riktigt tidigt och efter typ en timme överaskade sonja mig och plinga på min dörr och hoppa på mig :) Saknade  min lilla ryss som jag inte träffat på över en månad! Och hon räddade mig som fan! Don't ask... Senare åktevi in till stan och åt på kinaresturang och mötte upp felicia efter någon timme! Min bebis!:) så var vi där och sen efter några timmar åkte vi hem till mig och tog bilder och skojade och åkte iväg med piknik på kvällsdopp  i flaten och badade ,skit mysigt! Vi ska strax gå ut och köpa cheese doodles och skit . Puss på er!


jaqueline!

Sitter här med Jaqueline nu! Hon kom hit halv ett och vi har varit ute med mika och chillat och skit! Men vi ska strax gå ut , puss påer ! :)

lång dag

Hej bloggen!

Gud vad skönt det känns att skriva av sig lite efter två veckor utan data! Imorse runt halv nio åkte jag in ill söder och mötte Louisa! Jag vet grymt tidigt , men jag har ju varit vaken sen tre inatt... Så vi gick omkring lite och senare åkte vi in till stan och gick in i massa affärer i väntan på att donken skulle få bort frukosten så man kan beställa hamburgare!:P Det var inte så folktomt som jag trodde att det skulle vara:s det var ju inte mycket folk alls , men mer än jag trodde... Sen var vi i stan lite och senare åkte vi in till söder och gick omkring och till slut hamna vi på maria berget och låg och chillade och njöt av värmen . Sen efter en halv timme så började vi långsamt röra oss mot Louisa . När vi kom dit satte jag mig framför datan och sen stupade jag i Louisas säng och somnade och sov i två timmar tills hon väckte mig klockan fem helt ny duschad och fixad och så kommer jag helt nyvaken , men vi gick och satte oss på en brygga vid årstaviken och busringde till lilla Elias! Men han fattade att det var jag , Saknar honom! Har itne träffat honom sen i vintras:( Min lilla bög ju....
Runt sex åkte jag hem och tog det lugnt och nu sitter jag och gosar med pepe , våran katt! han ligger och snusar så sött! Det går inte att låta bli!


Tyvärr så tog jag inte med kameran men ni kan få en gammal bild på mig och Louisa istället !:)



Saknar mitt mörka hår!:(

still on the phone

 Goooood morgon! 

Solen skiner! Woho! Slipper det typiska sommar vädret ! Jag sitter fortfarande och pratar med Louisa , fast hon är tråkig! Idag ska vi mest chilla i stan och skit . aja , siter här och äter ostbågar som jag köpte på planet. Love it! Jag ska börja fixa mig strax så att ja bara kan äta och sticka sen ! Men puss på er alla!

HAHAHAHAH HON SVARA!


i'm back!

Heej bloggen!


Kom hem för någon timme sen! Pappa hämtade oss på flygplatsen! Fy fan <vad jag har saknat alla , men det känns så tidigt att åka efter två veckor , jag vill tillbaka och ta med alla kompisar!När vi klev av planet var jag över trött och helt blodsprängda ögon men nu är jag mer pigg , haha , plus att när jag gick upp till mitt rum så såg jag att det låg nya lakan på min säng , bara låg där vikta , och mina som jag satte dit innan jag åkte var borta-.- så jag ropade på pappa och då sa han typ att kattjävlen hade sovit i mitt rum och att kristijan måste ha glömt att bädda nytt-.- och jag orkar inte göra det nu lixom :O ? Imorgon ska jag träffa Louisa !:D tjoho! Saknar henne! Och juste , j ag hade hört fel i telefonen när jag pratade med pappa , så det i inlägget under är fel , jag får inte sova hos någon , men träffa kompisar får jag! Höhö . Men nu ska jag göra anant. Puss på er!

ska försöka ringa Louisa nu! Hoppas jag väcker henne! :)

RSS 2.0