just!

Nu får inte alla glömma bort att det är morsdag! Lite sent kanske. Men fortfarande!


I love you mammi!

solsken och pizza

Gud vilken härlig dag det har varit! Jag och min syster gick och köpte glass och gick en lång promenad till flatensjön , fast tvärs mittemot själva stranden. Och satte oss på en brygga där och doppade fötterna i vattnet och lyssna på musik. Härligt! Och brun har jag faktiskt börjat bli nu under helgen. Fått en bikini rand och en linnerand. Great-.- Snyggt om man ska ha tubtopp eller nått. Haha. Men det känns verkligen att sommarn är på väg.

Snart kommer mamma hem med pizza. Jag är super hungrig. Har bara ätit en glass och en macka idag.Men jag skriver senare. Love it! Puss på er!


en underbar helg!

Hej älskling!

Ledsen att jag inte har skrivit på två dagar , men jag har haft fullt upp! I fredags direkt efter skolan åkte jag Louisa och Rebecca till H&M och köpte en bikini överdel till mig och sen åkte rebecca hem och jag och Louisa gick till eriksdalsbadet och mötte upp Gabriel Basse Jens och Anton och hade kul och badade och sola tills det stängde.Efter att det stängt bestämde jag och Louisa att jag skulle sova hos henne , så vi gick hem till henne lämna våra saker, fick pengar av hennes mamma och gick till burger king och åt mat. På kvällen satt vi och chatta md Gabriel och Basse hela tiden och vi frågade om dom ville möta oss typ fem på natten , först sa dom nej , men sen okej , fast sen missuppfattade jag och Louisa en sak så det vart inte så . På morgonen precis när jag och Louisa vaknat så får Louisa ett sms , och vi märker att jag ligger på henne med benen över hennes mage ? Wtf ? haha. Så vi läste messet som var från gabriel och någon timme senare var jag och Louisa hemma hos mig och hämtade kläder till mig och sen åkte vi till eriksdalsbadet och kom dit runt tre kvart för sent , men där var också alma och issa och jag snackade med alma och sen hoppade jga och Louisa i poolen och badade med Jens Gabriel och Basse. Och också då badade vi tills dom stängde. Men det var mest jag och Jens som badade. Sen efter badet åkte jag hem och åt och på kvällen kollade jag och familjen på Illusionisten som är grymt bra och sen somnade jag. Idag kommer väl inget speciellt hända,ska gå ut på framsidan och pressa lite sol  , men puss på er alla!


Laddar in bilder sen !

idiot dag

Hej bloggen..

Idag har varit en sån jävla jobbig och skrikig dag.Jag har fått flipp på typ alla. Och sen så skrek jag sönder på alma,vilket jag inte ångrar ett dugg. Och hon stack från skolan mitt under vårat samtal.moget som fan! och jag vet att hon kommer läsa det här men jag orkar inte bry mig. Efter skolan gick jag och Louisa omkring lite och när vi åkte tub (vi var på väg hem , hon till sig och jag till mig ) så satt det en snubbe som var riktigt macho, muskler, töjning, snagg, tatoos, och så ser jag hur Louisa försöker få ögonkontakt med mig och sen stirrar ner på snubbens händer och jag börjar asgarva. Men jag försökte dölja det så bra som möjligt. För den där snubben hade långa LILA lösnaglar. HAHAHA. OMG!Jag dööör . Haha. Asså jag vart så jäkla chockad!


Men när jag kom hem så var jag tvungen att sticka direkt till doktorn och möta upp mamma och syster , livmoderhalsspruta som gör så j'vla ont!Hemskt. Så fort han stuckit in nålen trodde jag att det var över och sen känner jag ner han sprutar in själva vaccinet. usch vilken smärta! Och så dum som jag är så precis när han tagit sprutan och jag reser mig så lyftar jag armen upp och ner för att få bort smärtan men det bli ju fan ännu värre då.Idiot jag är ibland.


goodmorning

God morgon älsklingar!

Idag är en ny dag,med jätte fult väder. hemskt! vill hellre ligga hemma än att behöva gå till skolan. men sak samma. Idag börjar jag 9.20 . så lite sovmorgon fick jag iallafall. Men nu måste jag gå ner och ta hand om hunden.Ha en bra dag allihopa!


little andrea


Haha en bild på lilla mig när jag var sju åtta år och hade typ blonda slingor :) inte fint.

Men nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon ,med skillnad mot idag när jag tryckte på snooze i 40 minuter och sen stängde jag av väckarklockan och somna om . Jag är verkligen skoltrött just nu! men sov så sött nu allihopa och ha en bra dag imorgon.



Andrea 12 år
'' om man nu ska leva livet,varför inte leva det som man vill ? ''


PICS måndag och tisdag







alma fick damp på mig så jag behövde ta bort bilderna.
ALLA FATTAR ATT DET VAR DRIV!







Jag vet att jag ser helt mupp ut men kolla Louisa xd





Men nu har mamma och syster bakat mera rabarberpaj och till det blir det självklart Greys Anatomi!Puss på er alla!

new day

God morgon!

Igår gick det inte att ladda upp bilderna på blogg.se. Det var något knas. Iallafall på min data.Just nu sitter jag och städar, på skrivbordet. Och har skit tråkigt.Vill träffa någon nu !!! Men vi får se, eftersom att Jaqueline fråga om vi kanske kunde göra nått ? Men jag vet inte. Men nu ,back to cleaning.Ha en bra dag.Puss!



Inte världens bästa bild direkt.Men men.Och Jag tog en gammal spetsklänning från Indiska förra året, och ett linne från H&M och hade lite kul med symaskinen :P

22 maj

Hej älsklingar!

Idag har jag bara suttit och sytt hela dagen! Jag gjorde en kjol utav en gammal klänning och så har jag små sytt i en gammal T-Shirt. Och det var premiär för min symaskin som jag fick förra året i januari :$Haha. Den här långhelgen har hittills varit helt död.Men ibland är det skönt att bara sitta hemma faktiskt. Jag laddar upp bilder sen. Puss på er !

alla älskar test

DU HAR..
[x] mamma
[x] pappa
[ ] styvmamma
[ ] styvpappa
[ ] styvsyskon
[x] bror
[x] syster
[ ] brorson
[ ] systerdotter
[x] mobiltelefon
[ ] eget badrum
[x] eget rum
[ ] swimmingpool
[ ] hot tub
[ ] gästrum
[x] dator
[x] TV
TOTAL: 8

[ ] säng större än normalt
[x] mer än 4 par skor
[x] solglasögon
[x] klocka på mobilen 
[snodd] mp3spelare/ipod
[x] en fungerande PS2
[ ] nitendo wii
[x] Xbox som funkar
[x] nitendo 64 som funkar
[ ] gamboy/advance
[ ] gamecube
[ ] nitendo ds
TOTAL: 6

[ ] pokerbord
[ ] basketkorg
[ ] hockeyspel
[ ] biljardbord
[ ] pingisbord
TOTAL: 0

[ ] nattduksbord
[ ] stereo på rummet
[ ] Cd-spelare
[ ] har något klädesplagg från Abercrombie och Fitch eller Hollister/AE 
[x] dina föräldrar har gett dej ett kreditkort/atmkort
TOTAL:1 

[ ] Jobb/sommarjobb
[x] shoppar minst en gång i veckan (nästan)
[x] har dyr parfym
[x] Msn
[x] Kamera/videokamera
[x] telefon
TOTAL: 5

[ ] Scooter, 4hjuling, moppe 
[x] Gitarr, trummor, keyboard
[x] Något annat instrument 
[x] varit på en kryssning 
[x] rest utomlands
[ ] haft en personlig tränare
[x] dyra smycken 
[x] träffat en kändis
TOTAL: 6

[x] plattång/locktång
[ ] har 1000 spänn på dej just nu 
[x] rest i Europa
[ ] varit på hawaii
[ ] varit i Asien
[x] varit i USA
[ ] varit i Australien
TOTAL: 3

[x] föräldrar har bil
[ ] husbil/vagn
[ ] jag har en bil 
TOTAL: 1

[x] hemmagjord mat nästan varje dag
[ ] suttit i en limmo
[ ] suttit i en helikopter
[ ] äger en videokamera
[ ] egen laptop
[x]egen dator
TOTAL: 2

TOTALT: 32

1-25= Ghettokid
25-35= Vanlig
36-40=bortskämd brat
41+ = Överklassens snobb

Morning

God morgon trogna läsare!

Inatt var inte en bra natt. För i måndags lämnade jaqueline en spegel på min säng under typ en tröja eller nått och jag råkade lägga handen på spegeln så att den krossades och det kom glassplitter överallt,så jag tog bort lakanet och jag har inte orkat fixa det och sovit i mammas säng,så igår bråkade jag och mamma och då sa hon att jag behövde fixa min säng,men påslakanen är i hennes rum,och hon gick och la sig innan mig,så jag gick ner och la mig i soffan brevid Mika. Och efter några timmar väcker pappa mig och säger att jag ska gå upp och när jag säger nej så fortsätter han bara,så jag gick upp och la mig brevid mamma och imorse aknar jag av att hon skäller på mig pga det...Trevligt.

Idag har jag väl inga speciella planer,städa rummet behövs ju.Har inte storstädat rummet på ungefär 6 månader:S Så det blir nog bra! Och just nu lyser solen fram lite bakom molnen.Härligt.Man känner hur sommarn kommer närmare och närmare.Men nu ska jag äta lite frukost.Puss på er alla!


God natt

Nu bloggen är det dags för mig att sova.Är super trött faktiskt!Men jag har precis ändrat designen och hoppas att den uppskattas.Eftersom att det tog typ 3 timmar att göra den-.-Imorgon får jag sova ut vilket kommer bli riktigt skönt.Men nu måsta jag gå och lägga mig så puss på alla sötnosar där ute så hörs vi!


Driv bild på mig och Jaqueline från i måndags,haha:)Och bara så ni vet så sminkar jag mig inte så där i vanliga fall.Don't ask...Och dumma lilla Jaqueline har tappat ett av örhängena jag har på den bilden:(

förlåt

Hej älskling!

Verkligen förlåt för att jag inte skrev igår. Men jag var super trött och somnade jätte tidigt. För igår efter skolan var jag med Louisa och sen mötte vi Felicia och vi var med varandra tills halv åtta nånting ,och när jag kom hem åt och jag och sen somnade jag på direkten i soffan. Och idag åkte jag hem direkt efter skolan och glodde på TV. Och imorgon som förmodligen alla vet är det kristeblablabladagen och då är vi lediga! Woho. Puss på er!Skriver förmodligen senare.


monday

Hola amigo .

Jag ska verkligen skärpa mig med uppdateringen.Jag lovar.

Nu i helgen har det inte hänt något speciellt.Har städat lite och suttit i solen på framsidan och haft det mysigt. Och igår kväll åkte jag mamma och pappa till Deras kompisar som har två döttrar,Maja ,7 år , och Alina,10 år. Det var väl ganska kul att få vara ''ett barn'' igen.Leka med lego,hoppa från gungan,leka tjuv och police. Jag hade det super mysigt.Och sen på kvällen så kollade vi på wallE ,men jag behövde åka efter ungefär en tjugo minuter nånting. Och idag har väl varit en vanlig skoldag.Men efter skolan träffade jag Jaqueline och vi åkte hem till mig och hade det lite kul och efter några timmar behövde hon sticka. Och klockan tio börjar Project runway.Woho. Men lite bilder to the people först.Bilderna är från i helgen,laddar upp bilder från idag lite senare,eller imorgon.Puss på er.






Dom bilderna får räcka för tillfället.




 


Grattis Norge!



Ett stort Grattis till Norge.Helt klart rätt vinnare ! Grymt snygg och bra låt :)

allways you - amber pacific

Hejsan sötisar.

Har kollat igenom några bloggar från klassen och såg precis att folk skrivit en sak i sina bloggar som jag försökte undvika att skriva.För det är nämligen så att jag Louisa och Sonja sjöng upp en låt i dag för klassen och några nior.skit pinsamt. och det går ju jävligt lätt att undvika när det är några som skrivit det i sina bloggar.


Gammal bild på Louisa Sonja och mig i slussen. Och jag är ovanligt blek på den bilden:S

dålig uppdatering

Hej älsklingar.

Ledsen att jag inte har uppdaterat på ett tag. Men det har väl inte hänt något speciellt. Men idag efter skolan åkte jag och Sonja hem till henne och åt mellis och rastade Lucifer och sen åkte vi till hennes mammas jobb efter som att hon skulle färga underhåret,men hennes mamma hade typ inte tid just då så vi tänkte gå ut en svän och sen komma tillbaka, men sen bestämde vi oss för att åka till mig .När vi kom till mig gjorde vi ännu mera mellis och satt på baksidan och åt tills marina kom hem och top model började så då gick vi in och satte oss. Efter ett par timmar gick vi ut och gick omkring lite och sen stack vi hem och åt pizza och sen behövde Sonja åka,så jag följde med till Medis och sen åkte jag hem och nu sitter jag här :) Imorgon bitti blir det lite träning för min del . Men nu ska jag ha lite tv mys. Puss på er!

Och juste,vi såg han från färjan idag i en liten kiosk.



Jag tror det var han :S

morning

God morgon.

Jag har precis klätt på mig och plattat håret.Inget smink ,för att pappa bestämde sig för att ge mig ''sminförbud'' tills nästa måndag-.- Skit irriterande. Men men. Vad ska jag göra åt det. Men nu ska jag iallafall gå ner och gosa i soffan med hunden och äta lite frukost! Ha en bra dag!

bubbles

Hej bloggen.

Sitter här invirad i handdukar och lyssnar på lite musik ! Har precis tagit ett långt bad efter träningen med mamma och Nadja. Jätte roligt pass faktis. Efter skolan idag var jag med Sonja och den lilla tråkmånsen ville sitta i en bokhandel och läsa i guiness record 2009(?) boken och någon annan konstig bok. Så vi satt där i en timme . Och efter ännu en timme åkte jag hem.

Som sagt har vi temavecka just nu med tema kärlek. Det är faktiskt jätte mysigt. Alla får välja en sak som har med kärlek att göra och skriva om det. Första lektionen kollade vi Fucking Åmol,och tyvärr
hatar jag den filmen.Men som sagt är det jätte mysig stämning i klassrummet . Louisa sitter och spelar gitarr och sjunger med mig till olika kärlekslåtar och överallt på golvet ligger det små utklippta hjärtan i färgerna rosa lila och rött. Me like.

Ska nog kolla på lite tv nu och ta mackor och te. Jag är jätte hungrig!Fast jag måste nog klä på mig först ,man kan ju inte springa runt i handdukar. Men jag skriver förmodligen senare. Puss på er alla!




Gammal bild på mig och Jaqueline. Älskar dig gumman.

Godnatt

Nun är det dags för mig att dra mig tillbaka. Hela den här veckan är Tema vecka , Tema Kärlek. Så imorgon börjar jag klockan nio:) Jag har precis laddat ner lite ny musik och sånt ,och föresten så var filmen jätte bra! Me like. Skrattade jätte mycket. Godnatt på er!


Ni kan ju gissa vilken film jag ska se...

Yes Man

Hejsan älsklingar.

Idag åkte ju som sagt jag och Jaqueline till stan och kollade lite ,sen åkte vi hem till mig och gick ut och lekte på en skolgård haha:) Sen åt vi och strax efter det skjutsade vi hem henne. När vi kom hem så gick jag mamma och Marina till hundgården med Mika och släpte henne lite och hon lekte med en jätte söt vit labrador. Efter ungefär en timme i hundgården gick vi och hyrde Yes Man och nu ska jag och familjen ha det lite film mys i soffan. Ni får hade det så bra.  Puss puss.

(Jag laddar upp bilder imorgon)



090610

God morgon!

Sitter här hemma hos Jaqueline och hon är
jätte sur på mig för att jag filmade henne så hon sprang upp och låste in sig i badrummet haha:) Idag ska vi åka in till stan,men först hem till mig och hämta pengar och sånt. Men jag skriver ikväll.Puss!

curly sue

Hej alla sötisar.

Sitter här hemma hos Jaqueline och hon lockar mitt hår,haha:) Idag har vi mest chillat och hoppat studdsmatta. Och hon tjatar på mig hela tiden om att hon vill åka till Grönalund imorgon.Men jag säger nej tack till det.Jag laddar upp bilder imorgon när jag kommer hem.Nu får alla ha det så bra. Puss!


Jaqueline

Jag ska strax sticka. Har fixat allting förutom håret.Orkar inte platta det så det får vara vågigt idag .Puss på er!



ny duschad



Hej alla trogna sötisar.

Jag har precis duschat kalrt och dränkt mig i Body lotion. Jag ska först fixa mig ,och sen så ska jag åka till Jaqueline.Och vi ska bara ha en mysig hemma kväll. Lägger nog in ett inlägg innan jag åker .Puss på er!Trevlig helg:)

new day

God morgon sötnosar!

Imorse gick mamma och jag och träna,jätte skönt.När vi kom hem åt vi frukost och jag ska alldeles strax hoppa i duschen:) Idag ska jag förmodligen träffa Jaqueline.Och hon vill åka till grönan,men inte jag . Så vi får se
:)


Jag och Jaqueline för några vckor sen,lite misslyckat...

Saker ni inte visste om mig

♥När jag var nyfödd hette jag Natali Andrea Milojkovic,men mina föräldrar
bytte till Andrea Natali Milojkovic efter några veckor.

♥När jag var två år höll jag på att dö av lunginflamation och fick ligga på sjukhus
i fem dagar pga läkarna som gett mig astma medecin.

♥För ett år sen var jag deprimerad pga en jobbig vänskap så jag åt mycket
mindre och min mamma trodde att jag hade fått aneroxia.

♥Från sexårs till trean var jag utstött,jag var den där personen som satt
 på en bänk på rasterna och lästa eller bara satt och kollade på alla andra som lekte.
 Fast i slutet av trean slutade det för då märkte Emelie ,Raymond 
och Mephenie(?) att jag inte var den folk sa att jag var.

♥Jag har världens sämsta självförtroende.

♥Louisa har fått mig att inte skämmas över musiken jag lyssnar
 på även fast det kommer tillbaka ibland.

♥Från fyran till femman Var jag och Shannon dom som
skällde ut lärarna och inte tvärtom.

♥Min favorit färg är gul.

♥Min allra bästa födelsedag var när jag fyllde tio år.Jag kan inte komma på
 någon annan som jag har mer bra än dåliga minnen av.
 

Old times

Kom precis att tänka på att jag har haft ganska många bloggar. Den allra första jag gjorde hette Andrejjans.blogg.se, tror jag . Då var jag nybörjare och den  gjorde jag för lite mer än ett år sen . Efter den kom väl Anatali.blogg.se,och sen boegen.blogg.se,Sen har jag också haft några som heter STHLMskyline.blogg.se, andrea.devote.se ,forgettingitall.blogg.se och den hade jag nu innan jag gjorde den här:) och tillsist Andreamilojkovic.blogg.se:)

Fast det här är bara dom jag kommer ihåg:S
Så den här tänker jag försöka hålla kvar så länge jag kan!

Peace and Love Sonja ?

Hej alla älsklingar !

Idag var det ju skola som vanligt. Gympa lektionen gick ju lite trögt,vi skulle springa till Liljeholmsbron och jag började springa som vanligt och sen började mitt knä lägga av som det gör då och då , så jag fick gå,och SÅ efter några minuter hör jag att någon skriker bakom mig : ANDREA! VI SKA SPRINGA INTE GÅ!LYFT PÅ FÖTTERNA!

Haha, lite kul i alla fall:)Under lunchen gick jag och Louisa ut en stund,satte oss på en bänk och satt och njöt i solskenet:) 
 På SO lektionen skulle jag Sonja och Louisa redovisa om Slavar i antika Rom , men det gick ju som det gick och jag satt och kluddra på tavlan hela redovisningen.Det ända jag sa var Vem som helst kunde vara slav, Bra replik :) Efter skolan gick jag och Sonja en bit och sen stack jag hem och här hemma har jag bara gosat med Mika i soffan och Tagit det lugnt. Ikväll blir det förmodligen lite familjemys. Och i helgen vill jag träffa Jaqueline!:)




1.Haha, jag och Louisa:)
2.Gammal bild på Sonja mig och Louisa.
3.Gammal bild på mig och Jaqueline

good night

Hej alla trogna läsare!

Nu ska jag dra mig tillbaka och självklart kolla på twilight när jag försöker sova. Ska upp tidigt imorgon. 06.00.Lycka till med det säger jag bara! Puss på er alla.



Old pic

Ny blogg

Hej alla trogna läsare!Om jag ens har några ?

Idag har jag varit hemma hela dagen pga ett hemprov jag behövde göra som egentligen skulle vara inne förra torsdagen-Inte bra av mig. Så jag har pluggat för det mesta, men jag är inte helt klar än.Imorgon ska jag till  skolan som vanligt och vi har första lektion gympa
08.00. Trevligt?not so mutch. Vi ska snart äta men just nu kollar jag på Twilight för sjunde gången på sex dagar... Lite beroende kanske,Kan dom flesta replikerna vid det här laget:) Och grannarna håller på och borrar på andra sidan väggen som är i mitt rum.Jävligt irriterande!


Andrea Milojkovic ♥ Robert Pattinsson
Haha:)

RSS 2.0