SISTA INLÄGGET

Nu åker jag om cirka en timme! men jag ska duscha och packa vidare lite först! Gud vad jag är nervös! Det känns inte osm om vi ska åka! Och speciellt inte till grekland! Första gången jag åker dit! :D Nej men nu måste jag sluta skriva! Kommer sakna alla men vissa lite mer! Puss på er alla ! Kommer inte kunna blogga där borta ju , så det får bli ett om två veckor istället!!Gaaaah!!Två veckor i grekland! Det är livet fan!!!!



Gammal bild!

stressad stressad stressad!

Guuud jag är sjukt stressad! Vi åker hemifrån om någon timme och då måste allt vara klart! Jag har typ hälften kvar och skit!Ååååh!!! Och min klänning är borta och skit!Fuck!

packning

Heej bloggen!!

Kom hem för några timmar sen och har varit med felicia och Louisa idag! Fick säga hej då till båda och vi gick omkring och hade det mysigt! Imorgon åker ju jag till Grekland,Kreta! Underbart.Det känns helt overkligt! Har aldrig varit i grekland , men jag har alltid velat åka dit!Jag håller på att packa , men det går ju jätte bra också -.- har bara slängt allt jag vill ha med mig på sängen ^^ skit bra ju! Det ända problemetjag har med den här resan är att jag HATAR flygplan! Asså hur fan kan något som väger flera ton hålla sig uppe i luften när inte ens vi människor kan det!?!? Sjuuuuuuukt! Usch för flygplan!Yeay för  Grekland!





P.S Min pappa har gett mig utegångsförbud som jag får ha resten av sommarlovet efter Grekland.Fuck!!!

hahahahahhhhhahahahhahahahahaha OMG

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH OMG !!!!!!! VI RINGER HETALINJEN OCH SNACKAR MED NÅGON GUBBE SOM BAH : AAAAH ÅÅÅÅÅHHH FY FAN , MHHHHH JAG KOMMER SNART! AAAAAAHH ÄR DU MED ? ÅHHH  FY FAN KUKEN ÄR STOR!!!!!!!

OCH SÅ KOMMER FELICIA OCH BAH :JAG ÄR ÅTTIO!! JAG ÄR ÅTTIO!!


HHAHAHHAHAHAHAHAHAHAH SÅ JÄVLA KUUUUUUUUUUUL !!JAG DÖR!!XD

koja

hola!

sitter här med felicia i våran extremt lilla koja!:)haha,idag har mest varit hemma hos mig 9och tråkat oss och jag har blivit biten ,slagen, nypt,påhoppad och jag vet inte vad! sen kom michelle dit och var med oss i cirka 20 minuter och sa hej då eftersom att hon åker till miami imorgon!min lilla bebis:)sen åkte vi in till söder och chillade  och när vi var på g hem träffade vi shannon och det var typ en snubbe som kom och frpga om det var fest och han erbjöd oss en godis påse om han och hans kompisar fick vara med och lalalaaa. skit flumm,fy fan vad jag garva!men nu ska jag sociala mig lite!


puss!!

sleepover

Hej bloggen :)

Sitter hemma hos Felicia , ska sova här :) vi träffades runt två nånting och chillade och sen mötte vi luisa och var med henne hela kvällen , runt tio gick vi och köpte godis och luisa gick hem , och vi kom hem runt halv elva och nu sitter vi här med vårt godis! :) Imorgon ska jag hem tidigt och hjälpa till att städa och fixa på undervåningen jaja , no more to say :)


Puss



(oseriösa)

fredag

hej bloggen

Ledsen att det förra inlägget vart så kort men jag hann inte skriva mer . Men som jag skrev , igår träffade jag Louisa runt 14.30 och vi gick till mimmi och var med henne , och vi tre åkte in till stan och kollade lite och jag köpte ett nitarmband.Sen åt mimmi på taco bar och vi satt där i typ hundra år och chillade innan vi började gå tillbaks till medis och då tog vi tunnelbanan från slussen för louisa skulle hem och jag fick bara en snabb kram trots att jag kanske inte kommer hinna träffa henne innan jag åker! Men jag och mimmi åkte hem till henne och jag fick se hennes nya lägenhet för första gången ! Men sen gick vi och mötte shannon och några andra och då var Luisa där som var sur på mig , så jag pratade med henne och ordnade allt. Skönt. Sen gick vi till nån skolgård , jag shannon mimmi och några killar , och satt där och chillade . Och egentligen skulle jag varit hemma tio men kom hem runt elva och mamma fick lack , men jag vred på sanningen lite så det ordnade sig!:)


Idag åkte jag mamma och Marina in till stan och shopade och åt kina buffé och runt tre åkte marina och jobbade och mamma och jag stannade kvar , och då köpte jag tre nagellack , en klänning , shorts, och veet spray . Så köpte mamma och jag en varsin glass och satte oss och väntade på tåget men vi tog istället tåget som går till gullmars och hoppade av i slussen för att marina var dä så hon fick sällskap :) och sen åkte vi hem allihopa .När pappa kom hem gav han mig och marina en varsin mp3 från walkman som vi kan ha på resan . Så det var najs. Sen åkte mamma och pappa till morfar och jag och marina stannade hemma och tog hand om hunden , lagade  mat , bråkade osv. Sen nu har marina bakat rabarberpaj och dom har hyrt film så nu ska vi förmodligen kolla på det . Men puss på er alla ,s kriver i morgon!

snabbt inlägg

Hej bloggen

Igår var jag med Louisa och Mimmi och runt sex behövde Louisa åka hem så vi gick och mötte shannon och några fler och chillade utomhus och jag kom hem runt elva nånting . haha. Sen idag åkte mamma jag och syster till stan och shopade.
puss!

ikea

Hola amigos !

Sitter i min syrras rum nu , eftersom att jag inte orkar gå in i mitt eftersom att det är fullt med saker. usch! Måste rensa. Men jaa, idag åkte vi till ikea,jag mamma och storasyster,och kollade lita. Jag köpte faktiskt ingenting!Vilket är ovanligt , hittar alltid nått på ikea :O haha , sen åkte vi hem och så har jag degat och kört the sims 2 i några timmar , haha :) imorgon ska jag träffa Louisa igen!:) woho:)

morning

God morgon ?

Jag och Louisa har precis ätit frukost , baguette , mums ! Igår somnade vi runt fyra och vaknade runt tolv av att det spöregna in i rummet haha , så jag fick ruscha och upp stänga fönstret.Sen vaknade jag runt tre och då gjorde vi typ frukost :)

nattbloggen

Hola picholas as michelle usually says ... Nu sitter jag här med Louisa och gör , inget... men hon tjatar om att vi ska äta så vi ska strax gå och ta lite thai mat:) yummi. men nu har jag inget mer att skriva , så puss på er och godnatt :)



Nu är det Louisas tur att krama mig! :(



Och juste!!!JAG ÄR SKIIITAAAA SUR FÖR JAG KOM INTE IN I JAQUELINES CPKLASS FÖR ATT DEN VAR FULL !!!!!!!!!!!!! JAG VILL INTE GÅ KVAR I MIN FUCKING BLÄIGAKLASS!!!JAG VILLL GÅ MED CHICKEN!!!!!!!!!!!!!!

sleepover

Hola

Vi kom hem för någon timme sen , vi var med Leyla och Mimmi och  ja chillat och haft trevligt. Sen runt åtta åkte jag och Louisa hem till henne och åt , thaimat ! Skit gott! Ska ju sova här ikväll så kul ska det bli! Men nu ska jag vara lite social .puss påer!

Hellu

Är med Andrea och för tillfället står hon och plattar håret, tycker hon borde ha sitt vågiga oftare, är fint juh :D
Snart ska vi träffa Mimmi och Leyla vid ringen... Men har inge mer att skriva Andrea sa bara åt mig att skriva nåt , men de kommer bättre inlägg av henne sen :D
Hejdå! //Louisa





Random bild från när hon sov över här förut.

söndag

Hej bloggen!


Ledsen att jag inte skrivit något under dagen men jag har varit super upptagen!Först vart jag väckt runt halv tolv(TIDIGT!?!?!) Och hela familjen åt frukost tillsammans för första gången på jag vet inte hur länge! Och sen åkte jag och pappa till bauhaus och plantagen och köpte grejer. Sen bar det av hemåt igen . Och jag började fixa på uteplatsen när morfar kom . Så där stod jag och sopade och då kommer morfar fram till mig och ger mig en lektion om hur man håller en sopborste...Haha , men that's who he is! Men jag vart skit irriterad just då och precis då skulle mamma och storasyster gå till hundgården med Mika ,så jag följde med ! Orkade inte med morfar..-.- Så väl i hundparken lekte jag med Henning och  Nova och självklart Mika! Och vart super lerig på byxor fötter skor och armar! Usch! Men MIka vart ju mest för hon hoppade ner i en lerpöl vart femte minut och grävde i den ! Sen när vi gick hem städade vi och fixade och jag somnade , haha . Men senare på kvällen kom Michelle och hennes päron hit och vi satt på uteplatsen och fikade.

Imorgon ska jag träffa Louisa ,kul kul! Men nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och förmodligen sova , eftersom att min säng knappt syns under alla saker som ligger på den sover jag i soffan... Men jag skriver imorgon! Godnatt på er!


änglar och demoner

Hola amigos!:)

Har precis kollat på änglar och demoner med familjen , den var jätte bra faktiskt ! Idag har varit en jobbig dag! Som sagt har vi städat hela vardagsrummet och bytt gardiner , nya lampos , ny matta , nya kuddar . massa nytt och skit .Och imorgon är det samma sak som gäller! Till middag gick mamma och jag och köpte pizza och pasta till mig , och jordgubbar glass grädde och marränger till fterrätt! Mums! Men jag ska sluta äta skit mat nu , dock att jag och louisa bestämde det för någon vecka sen , men schh... säg inget till henne...;)


lördag

Godmorgon.

Gick upp för några timmar sen och gick ner på undervåningen och alla förutom brorsan hade åkt till Ikea utan mig! Haha så jag skickade mess till mamma och då sa hon typ att vi kunde åka in någon gång i  veckan! Sen gjorde jag frukost ,gick upp och började städa rummet . Och nu sitter jag här och försöker få hunden att hålla käften , hon ligger och gnäller efter mamma-.- ÅÅÅÅÅÅHH GUUUD JAG FÅR DAMP! Haha , men när jag städade i ett skåp jag har så hittade jag massa gamla påsk kort från mellanstadiet! Haha det bästa måste väl ha varit ett jag fick av Shannon där det stog GLAD PÅSK MOTHER FUKKER!!!!!!!Haha. Jag har messat lite med jaqueline idag också och jag kommer inte få träffa henne förns om en månad! Och det var typ tre veckor sen jag träffade henne sist! För hon kommer hem idag , men så åker hon imorgon igen och sen åker hon igen direkt när hon kommit hem igen , och då när hon väl kommer hem kommer jag vara i Grekland! Åh , livet är allt tufft ibland!


Mika som valp innan vi köpte henne :)

sov dags

Godnatt bloggen , för nu ska jag sova , eller egentligen inte ,ska kolla på film! Men vi hörs imorgon , Puss och kram på er!


Haha hemsk bild i know , men så här ser jag ut just nu!

i miss u

En bra sak med morfars tjej är iallafall att hon får honom att bli som förut , när min mormor levde.Han levde mer då . Och Bella är ju här så sällan , hon bor ju i florida , så varje gång hon kommer hit så blir han sitt riktiga jag igen . Men jag hade hellre velat att det var min mormor som fortfarande levde och fick honom att bli så istället för den där bruden som inte ens ser skillnad på mig och Jaqueline....Som dessutom är blond-.-!

Åh gud , det här inlägget fick mig verkligen att sakna min mormor. Hon dog av cancer för fyra år sen och när hon dog var vi på semester , och vi visste att hon skulle dö när vi åkte , så vi fick ju säga hej då , Och ni vet hur alla tjatar på att dom inte fick säga hej då till personen som gått bort ? Man vill inte det . Man vill inte säga hej då till en person man älskar.Jag lovar er att det är värre , att behöva säga hej då till någon för sista gången . Att veta att man aldrig mer kommer få se den personen igen . Det ,och när hon dog ,var bland det värsta jag varit med om . Jag saknar dig mormor! Volim te Miroslava Djakovic!

night

Hola Amigos!

Morfar och hans tjej drog för några timmar sen , skönt! Usch ,gillar inte henne... Fast man brukar väl inte gilla personen som tar någons plats ? aja... Precis när dom gått gick mamma och jag och hyrde film och det blev brölloppsduellen.Den var ganska söt faktiskt!Imorgon ska jag upp tidigt , eftersom att det är städdag då -.- usch! Så då är det storstädning och jag måste städa mitt rum och så är det ett ''skåp'' som jag vill få ut ur mitt rum ! Och så ska jag rensa garderoben så att brorsan kan ta den , och så ska jag fixa annat. Och på söndag , gissa vad som händer då ? jo , städning igen . BLÄÄÄÄ!!! Hatar att städa!


Big no no i min värld!

MnO outlet

Hej älsklingar!
Först idag så vaknade jag runt ett och åt jätte god lunch med mamma , sen så åkte vi till MnO outlet i mårtensdal och kollade på kläder! Jag köpte två linnen från Rules By Mary som kostade 250 st och en blus som också var RBM som också kostade 250! Sen efter att vi betalat gick vi upp till pappa som jobbar i samma byggnad,och Mika var hos honom så var vi där i ca en halvtimme. Och när vi var där fick vi se stället vi ska åka till på google earth! Det ser skit najs ut! Och sen åkte vi hem och städade och jag kollade lite på tv och sen nu har morfar och hans brud kommit occh vi ska strax äta! Bra!!!Jag är super hungrig! Och nu i helgen ska vi storstäda! Usch!Vi har så mycket gammal skit hemma , så gissa om det kommer ta tid! Men iaf. NU ska vi äta! Puss på er ,skriver sen!

movietime

Nu har jag ändrat designen lite , ska fixa mer nån gång när jag har tid eftersom att den är förjävlig just nu . Men sålänge iaf... Imorgon kommer morfar och hans (cp)tant hit. Usch! Orkar verkligen inte det!Plus att syrran ska jobba då så jag får vara själv med dom!Och dom kommer ju bara snacka serbiska med varandra , kul att man fattar nått .... Aja....Jag får väl äta snabbt och sen sticka upp på rummet...

En snabb sak om kretaresan bara som jag är ganska irriterad för(!) min syrras kompis familj ska ¨ka di samtidigt som oss ju , fast dom ska vara i en annan stad , men vi ska åka plan med dom! Fuck! Gillar inte hennes kompis och så kommer man sitte inne i en dödsmaskin med dom i typ 4 timmar eller nått!!!!!!!!!!ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!!!!! Hate it! Och så en dag där borta kommer vi träffa dom (kanske) och åka till nån strand med rosa sand ? kul , när man åker iväg till ett ställe så är det självklart med dom! Och hennes kompis pappa är ju typ fetaste grisen , och så sa han till mig,NÄR JAG VAR ÅTTA!?, att jag hade blivit tjock!:O lixom vem fan säger det till en åttaåring , och sen sa han det till mamma :O jävla äckel... Aja , ska kolla på film nu , haha vart lite aggresioner i det här inlägget . Men skriver sen , eller imorgon! Puss på rumpan,haha.....

JUSTE!

GISSA VEM SOM ÅKER TILL GREKLAND FÖR FÖRSTA GÅNGEN OM TVÅ VECKOR!!!!:D

sickla c

Hej alla sköna läsare!

Idag vaknade jag runt ett ,gick ner och åt frukost och sedan gjorde jag mig i ordning och sen bar det av till sickla med mamma och storasyster. Vi kollade runt och fika. Jag köpte en t-shirt och en tunika/klänning medans syrran shopade loss. Haha. Men efter några timmar i sickla åkte vi till pappas jobb och gjorde honom sällskap i cirka tjugo minuter och sen åkte vi till donken och köpte hem mat till familjen och fick två QP för mycket:O haha asså två extra hamburgare ,lixom wtf ? annars brukar det väl vara så att det saknas nått. Men nu ska jag sjunga singstar med syster , skriver förmofligen sen! Puss på er!



T-shirt - MQ 149(?)
Lägger ut bild på klänningen sen!


shannon connor och mimmi cato



Shannon , dig har jag inte varit med sen i vintras när vi fikade i gamla stan och gick omkring ,Jag saknar verkligen dig hjärtat! Genom hela mellanstadiet var du min klippa!Du var min bästavän.Och nu har inte vi träffats på jätte länge och jag saknar dig! Jag har gått igenom så himla mycket med dig. Av alla minnen med dig är min favorit när vi gick på kyrkogården och pratade och skrattade och snurrade in oss i halsduken . Jag vill ha tillbaka min ShanniBunny!Nu!Du var den ända som respekterade mig för den jag var och du stod upp för mig och tog hand om mig. Jag kommer ihåg när du sa att jag hade förändrats och blivit som alla andra,det var som en kniv i hjärtat , jag började stört gråta! Jag satte mig i min säng och kramade en kudde ,för jag visste att när du sa så så menade du det verkligen , du sa det inte för att såra mig,utan för att det var å det var. Och det kommer jag aldrig glömma,för det var just dom orden som fick mig på fötter igen! Som fick mig att skärpa mig och sluta tycka synd om mig själv,och gå vidare med mitt liv. Jag älskar dig , nu och föralltid!



Mimmi,vårat bråk som varade i ett halvår var vårt första bråk och jävlar vad hemskt det var.Jag saknade dig varje sekund. och jag visste att du hade fått allt från bakfoten . Efter att vi vart sams har vi träffats några gånger . Och jag verkligen känner då att du fyller mig med glädje.  Och vi var ändå rätt så tajta i höstas.Jag sov hos dig nästan varje dag , och vi var alltid med varandra i skolan . Haha , kurva sister . Jag måste träffa dig snart,saknar dig så extremt mycket! När jag tänker efter så har jag riktigt många minnen med dig. Och det svider att dom minnena tillhör det förlutna,och att vi inte skapar nya minnen med varandra. Jag älskar dig Mimmi Celine Cato , jag kommer alltid finnas här för dig Mimsy.


saker ni inte visste om mig...

♥Jag har aldrig haft några problem med att åka flygplan , men för ungefär ett år sen såg jag nått program om flygning och då fick jag panik och sen dess har jag trott att alla plan på himlen som ska landa ska krasha.

♥Jag har jätte svårt för att vara mig själv

♥När jag var sex år var mitt favoritdjur hönor.

♥När jag liten såg jag ut som Rober Wells(stavning?)haha...

♥Jag trivs bättre med killar än tjejer.

♥Jag har inte någon bästavän , alla mina närmaste vänner är mina bästavänner, jag älskar er .

♥Jag hade några kompisar på mellanstadiet och i femman började vi kalla oss för spicegirls , och just då trodde jag att vi skulle vara bästisar hela livet,men just nu har jag bara bra kontakt med en av dom ...

♥Jag har världens fulaste smeknamn,Pecka Dea,Dea fattar jag ju ofc var det kommer ifrån (Andrea)Men var fan kommer Pecka ifrån ?!

dålig uppdatering

Hej älsklingar!

Är super ledsen för den dåliga uppdateringen! Men jag har inte orkat skriva. Men i mådags åkte jag in och träffa Louisa och hennes kille , och så gick vi omkring och sen gick vi till Louisa och jag kände mig ju fett off eftersom att dom låg och strula i sängen i typ en halvtimme medans jag fick sitta vid datan . he-he.. Kul...Sen så började jag lacka på hennes kille och vi bråka ,vart sams,bråka ,vart sams , och så höll det på hela dagen , men runt nio halv tio åkte jag och Louisa hem till mig och åt och sen kolla på film och sov . Sen på morgonen gick vi upp runt halv ett och vi gick omkring i pyjamas ungefär hela dagen. Tills klockan vart ungefär åtta då vi gick ut med Mika på en långpromenad och lekte med henne i rastgården. Sen åkte hon hem . Idag har jag bara varit hemma, förutom en snabbis in till farsta för att kolla bikini men icke sa nicke , allt är nästan helt utplockat . Skit dåligt!

pic's

Från förra veckan när jag sov här






Haha kolla vad Louisa vaknade upp med!

haha....


idag

Haha Louisas mamma fotade oss när vi sov!



Imorse vaknade jag elva och tog min penecilin ,somnade om , sen gick vi upp tolv och åt frukost , somnade om och vaknade halv fyra av att min mamma ringde.Haha .Men det är inte vårt fel att hennes säng är så jävla skön:(


sleepover

Hej bloggen !

Sitter hos Louisa nu , Ska sova här :) Egentligen skulle jag ju ha sovit här igår men jag var ju sjuk så icke sa nicke . Men nu är jag frisk! Nästan.... Har öroninflamation , i båda öronen ... Så det gör ju ont , men det smittar inte eller nått ,måste bara ta två penicilin morgon och kväll ,usch!Hatar att svälja tabletter.Haha , men jag gick till doktorn imorse ,och just då hörde jag nästan ingenting! Hemskt pinsamt! Men sen åkte jag till Louisa och vi gick till donken och sen hit!
Men nu ska jag vara lite mer social , puss!


HAHAHAHAH!

sjuk!

Hej bloggen!

Ledsen att jag inte skrev igår ,men jag orkade inte,har nämligen blivit sjuk,dumma Louisa.. Nej men igår morse gick jag hem till michelle och åt frukost med henne på balkongen och efter det cyklade vi till flaten och solade och spelade spel . Och fick färg!Efter flera timmars solande cyklade vi till michelle och hämtade glass och vatten , drackt yp en halv liter på fem sek.... Och sen så gick vi till mig .Hos mig spelade vi klubba säl och kolla på tv. Och sen behövde hon sticka. Hela dagen kände jag mig förkyld och senare på kvällen fick jag feber , så sorgligt nog behövde jag avboka med Louisa eftersom att jag skulle sova hos henne idag! Men så vart det inte. Utan idag åkte jag mamma och storasyster till Tyresö centrum , åk aldrig dit! Men jag köpte lite saker iaf! Ett par gladiator sandaler och ett armband som jag är helt kär i ! Och sen köpte vi en varsin B&J glass(asså kulglass) ,love it!



mitt nya armband från Lindex.

sonjas land





















































Sötaste bilden jag någonsin sett! Sonja och hennes mamma!

Ska sova nu! Klockan är ju trots allt tio över fyra.Imorgon träffar jag michelle , ska bli kul! Och Louisa ,dumma dig , gissa om jag har halsont ? Puss på er alla.

090701

Godmorgon !

Vaknade nyss för cirka 20 minuter sen av att Louisa ritade på mig , hämd för igår kväll,haha. Men det var bara bra eftersom att klockan var så pass mycket. Men nu ska jag börja fixa mig , Skriver ikväll! Puss på er !


Haha , gammal bild på oss, kolla vad mörkt hår jag hade :S

RSS 2.0